Numaga Vastgoed

Aanhuur

Huren is nog niet zo eenvoudig. De vraag naar woningen is groter dan het aanbod. Het is dan ook bijna een sport te noemen om zo snel mogelijk te reageren op de juiste woning wanneer er een voorbijkomt. En hoe vaak hoort u niet… Sorry, hij is al verhuurd, sorry maar er zijn al voldoende kandidaten…

Wij weten hoe moeilijk het is om ‘er tussen te komen’. Er komt veel kijken bij het zoeken en vinden van een passende woonruimte. Omdat de markt voor u niet transparant is en regelmatig in een negatief daglicht wordt gezet zijn er vaak vragen en onzekerheden. Wij bieden een transparante werkwijze, grote bereikbaarheid en een snelle opvolging van uw vragen. Wij hopen u daarmee al wat vertrouwen te geven.

Wij verzorgen voor u het volgende

Zoeken

Op basis van uw aangeleverde profiel maken we een lijst van uw wensen. Hiermee gaan wij op zoek naar woningen binnen en buiten ons eigen netwerk waarbij we ook nog met regelmaat mondeling getipt worden over woningen die beschikbaar gaan komen.

Marktkennis

Wij hebben gedegen kennis van de stad en de omgeving. Kunnen u informatie geven over de buurt en hoe het leefmilieu is. We weten door onze jarenlange ervaring waar zich de mooiste plekjes bevinden of juist de meest praktische. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Begeleiding gedurende het proces​

Wanneer dan toch die geschikte woning is gevonden, helpen wij u met het bespreken van de huurprijs, beschikbaarheidsdatum, verhuurtermijn etc. We controleren het huurcontract en overige afspraken tussen u en verhuurder. Ook gaan we met u mee naar de oplevering en inspectie van de woning zodat er geen onduidelijkheden zijn bij de start van de huur en zorgen we ervoor dat de verhuurder alles netjes documenteert.

En dan...

Ook na de oplevering van uw woning blijven wij voor u werken. Wanneer er onenigheid is tussen u en de verhuurder en u komt er samen niet uit, dan treden wij graag als gesprekspartner naar voren.