Vastgoedbeheer

Bij het verhuren en het beheren van een pand zijn er veel punten waar u aan moet denken. Voor de meeste eigenaren is het beheer slechts een bijzaak. Voor ons is het een absolute hoofdzaak. 

Hieruit dienen immers de beleggingsinkomsten te worden gegenereerd die de basis vormen voor het directe rendement van de belegger. Numaga Vastgoed kan het gehele vastgoedbeheer (administratief en technisch) voor u uit handen nemen.

Wij zijn dagelijks bezig met het professioneel beheren van woon-, winkel- en kantoorruimtes, zowel voor de grote vastgoedbezitter als voor de kleine belegger.

 

Al het vastgoedbeheer wordt door ons verzorgd. Accuraat, persoonlijk en vertrouwelijk. Uiteraard in overleg met u, want wij vinden het belangrijk dat u als eigenaar op de hoogte gehouden wordt van de zaken die er in uw vastgoed spelen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze medewerkers, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw aanbod direct opnemen en onze medewerkers staan dagelijks voor uw klaar.

Contact

Telefoon

024 – 3605505

Groesbeekseweg 2
6524DA Nijmegen
KvK 56565097
BTW ID NL001876967B17

E-mail

info@numagavastgoed.nl

Over ons

Numaga Vastgoed heeft jarenlange ervaring in de verhuur en aanhuur van woonruimte in Nijmegen.

© 2020 – Numaga Vastgoed

Webdesign door WordPresence